gy.i.k.

Gyakran ismételt kérdések

Igyekeztünk megválaszolni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a lámpaernyők elkészítésével kapcsolatban. De ha még bizonytalan vagy, írj nekünk bátran!

A készleten lévő termékek kiszállítása 3-5 munkanap. Azonban a legtöbb lámpaernyő megrendelésre készül, így kb. 7-10 munkannappal számolj. Ha szeretnéd, hogy gyorsabban elkészüljön (pl. egy közelgő születésnapra lesz), jelezd nekünk, és igyekszünk a kért határidőre teljesíteni.

Ha szállítást kérsz, az MPL futárszolgálat viszi neked házhoz. Ennek költsége 1.790.- Ft. Lehetőséged van személyesen átvenni rendelésedet a XI. kerületben, Gazdagréten.

Igen. Lehetőséged van egyedi méretben/formában/színben is lámpaernyőt rendelni, akár hozott anyagból is. Ebben az esetben keress minket emailen vagy telefonon.

Igen, a legtöbb esetben erre is lehetőséged van, akár hozott anyagból is. Mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket.

Amennyiben nem egyedi megrendelésről van szó, a terméket 14 napon belül saját költségedre visszaküldheted. A megrendelés teljes értékét ebben az esetben visszafizetjük Neked. A személyre szabott megrendelések esetén (ha nem minőségi kifogásról vn szó) a terméket nem tudjuk visszavenni. Ezért ha egyedi gyártásról van szó, minden részletét alaposan egyztesd velünk.

A PVC lámpaernyők esetében – mérettől függően – használhatsz 40 vagy 60W-os izzókat, de mi LED-es izót javaslunk, annak ellenére, hogy felhasznált lámpaernyő fólia tűzgátló. Varrott lámpaernyőknél mindenképpen LED-es izzót javaslunk. A lámpaernyő vázak kialakítása normál (E27-es) foglalathoz készülnek, de igény szerint E14-es foglalathoz is tudunk vázat készíteni.

Ha kinéztél egy lámpaernyőt, amit mennyezeti lámpaként szeretnél használni, lehetőséged van színben hozzáillő függeszték szettet (kábelt/mennyezeti rózsát/foglalatot) is rendelni. Írj nekünk és a kiválasztott lámpaernyőhöz küldünk néhány összeállítást.

Sajnos nincs üzletünk, de ha bizonytalan vagy a választott anyag színében/mintájában, lehetőséged van ingyenes textilmintát kérni.

Maradt még kérdésed?