Rólunk

RÓLUNK

Lámpaernyő készítéssel 2015 óta foglalkozom. Kezdetekben hagyományos, kézzel varrott ernyők készültek, mára azonban a kollekció modernizálódott és a kínálat nagy részét a textillel bevont, PVC alapú lámpaernyők teszik ki. A választék folyamatosan bővül, hogy illeszkedni tudjon a különböző stílusokban berendezett otthonokba.

A lámpaernyők mellett a kínálatban megtaláható lámpatestek egy magyar esztergályos munkái, amely általunk nyeri el végső küllemét festéssel, antikolással, felületkezeléssel.

A termékeinkhez felhasznált alapanyagokat elsősorban magyar, illetve európai beszállítóktól szerezzük be. A lámpaernyők alapanyagaként használt PVC kiváló minőségű, bevizsgált termék, amely tűzgátló és nem sárgul.

A webáruházban található lámpaernyők mellett szívesen készítünk olyat, ami megfelel ízlésednek. Ha nem találod a megfelelő színt, méretet vagy formát, és egyedi elképzeléseid lennének, keress minket bátran és megpróbáljuk megvalósítani. Ha saját, hozott anyagból szeretnél lámpaernyőt készíttetni, vagy meglévő lámpádat varázsolnád újjá, annak sincs semmi akadálya.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Csurgó Rita
Email: lamps@lightingale.hu
Telefon: +36 30 829 2744 (H-P 9h-16h) Telefonon  2021.11.13-12.07. között csak korlátozottan leszünk elérhetőek, kérjük, keress emailen vagy Messengeren.
FB: www.facebook.com/LightingaleLamps
Messenger: m.me/LightingaleLamps
Instagram: www.instagram.com/lightingalelamps

Termékeink értékesítése kizárólag webáruházon keresztül történik.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés