Story

Rólunk

Lightingale Lamps

A Lightingale Lamps lámpaernyői 2015 óta színesítik a piacot. A termékek kézzel készülnek, minőségi alapanyagok felhasználásával. A kínálat nagy részét a „merev”, pvc-re kasírozott textil lámpaernyők teszik ki, de megtalálhatóak a hagyományos kézműves technikával készített lámpaernyők is.

A termékeinkhez felhasznált alapanyagokat elsősorban magyar, illetve európai beszállítóktól szerezzük be. A lámpaernyők alapanyagaként használt PVC kiváló minőségű, bevizsgált termék, amely tűzgátló és nem sárgul.

Küldetésünk, hogy megrendelőinknek olyan egyedi és különleges lámpaernyőket kínáljunk, amelyek magas minőségben készülnek és kiemelkednek az otthoni környezetből, a helyiség fókuszpontját adva.

A webáruházunkban megtalálható választék folyamatosan bővül, hogy illeszkedni tudjon a különböző stílusokban berendezett otthonokba. Azonban ha nem találod a megfelelő színt, méretet vagy formát, és egyedi elképzeléseid lennének, szívesen készítünk olyat, ami megfelel ízlésednek. Keress minket bátran és megpróbáljuk megvalósítani.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Csurgó Rita
Email: lamps@lightingale.hu
Telefon: +36 30 829 2744 (H-P 9h-16h)
FB: www.facebook.com/LightingaleLamps
Messenger: m.me/LightingaleLamps
Instagram: www.instagram.com/lightingalelamps